Projekter

・・ACROSS CHAMBER MUSIC SERIES・・

September 7-8 2024 @ Musikhuset København

Vi er stolte af at kunne præsentere vores egen kammermusikserie i København!

For os er venskab og sociale relationer essentielt for at skabe musik sammen. Denne filosofi vil vi gerne dele med jer gennem fire unikke koncerter over to dage.

Vores venner fra Trio Chagall og Erinys Quartet vil være med os i en weekend fuld af fantastisk musik og fællesskab.

7. September 19:00 ・ ACROSS SCANDINAVIA
Across Scandinavia er festivalens åbningskoncert, der byder på et spændende program med udelukkende skandinaviske komponister. Musik af de danske helte Rued Langgaard og Carl Nielsen tager lytteren med igennem en beskrivende fortælling af den danske natur! Endvidere tager vi across til Norge for at høre smuk musik af Edvard Grieg og den nulevende komponist Ola Gjeilo.

7. September 21:30・ACROSS THE SEA
Across the Sea er en late night koncert, der byder på lyskunst og minimalistisk amerikansk musik. En anderledes og spændende aften, der kombinerer den meditative minimalistiske stemning med en farverig atmosfære af imponerende lyskunst. Med denne unikke fusion af to kunstformer inviterer NOVO Quartet og Erinys Quartet til en oplevelse uden lige. Tag en ven under armen og kom og oplev noget nyt!

8. September 14:00・ACROSS NOVO FRIENDS
Across NOVO Friends friends byder denne eftermiddag på musik af Shostakovich, Copland og Beethoven. NOVO Quartet har i denne koncert inviteret festivalens gæsteensembler, Trio Chagall og Erinys Quartet, til at fremføre deres yndlingsmusik. Det er sjældent, at man får muligheden for at opleve de største unge talenter inden for kammermusikken i København, så kom og lyt til de yderst geniale ensembler!

8. September 17:00・ACROSS ENSEMBLES
Across Ensembles – the grand finale! En aften med fest og farver hvor NOVO Quartet, Trio Chagall og Erinys Quartet går across hinanden med musikkens største klassikere! Hvem vil ikke høre det bedste af det bedste? Ensemblerne blander sig på kryds og tværs og opfører Borodins strygesekstet, Schumanns klaverkvintet og Schuberts store strygekvintet.

・・ @across.chambermusic

DEBUT CD: Frozen Moments med Dacapo Records

Vi er enormt begejstrede for at vores debutalbum ≪ Frozen Moments ≫ med musik af Mette Nielsen nu er tilgængeligt på alle streamingplatforme og i CD-format!

Albummet sigter mod at udfordre lytteren til at reflektere over tidens og lydens natur ved at udforske forskellige måder at træde ind i lyd på, og næsten standse eller på anden måde ændre tid for at observere alle elementerne omkring den.

Lyt på alle streamingplatforme: lnk.to/FrozenMoments

Link til CD: www.dacapo-records.dk